4 ÉVSZAK High-Tech Sportok Bázisa

Elhelyezkedés Hegyvidéki
Ellátás All inclusive
Megye választás Heves megye
Város Mátrafüred
Szépkártya elfogadás K&H SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, OTP SZÉP kártya
Csapatépítő helyszín: Igen
Kategória:

Leírás

A High-Tech Sportok Bázisa 1 Mátrafüreden működik, ami egyúttal a cég országos központja is. A csapatépítéssel és szervezetfejlesztő programok szervezésével foglalkozó vállalkozás profilja széles, nem csak az említett területeken nyújt komplex szolgáltatást, de családi programok, kitelepülések, catering terén is. Működtetője a hivatalos mátrai Tourinform Pontnak, foglalkozik szállásközvetítéssel, legfrissebb turisztikai attrakciója a 4 Évszak Palóc Bistorant és a 4 Évszak Hegyihotel.
A vállalkozás idén ünnepli 12 éves fennállását.

Mátrafüred frekventált helyén működő High-Tech Sportok Bázisa megalakulásakor nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy központja és mozgatója legyen a mátrai turizmusnak. A Mátra Túrakerékpár és Segway Klub jóvoltából megújult épületben hiánypótló tevékenység zajlik. A gyönyörűen és ízlésesen kialakított, minden pontjában a természetességre fókuszáló üzlet magyarországi viszonylatban egyedi szolgáltatásokat nyújt. A komplexum akkor vált teljessé, amikor megépült az impozáns, ugyanakkor tradíciókat is magába olvasztó 4 Évszak – Palóc Bistorant, amely a hagyományos palóc konyhát 21. századi stílusban újragondolva, a hazai gasztrokultúra erősítését tűzte zászlajára.

A 4 ÉVSZAK HSB ma már olyan brand, ami nem csak egyet jelent a minőségi terepsegway-kultúra hazai művelésével, hiszen sokkal több ennél. Életforma, stílus, innováció.
A több éves fejlesztés eredményképp ma már több mint 300 féle program közül lehet választani, s bár a főprofil a csapatépítés, a Bázis nagysikerű családi túrákat, programokat, közösségi rendezvényeket is szervez. Számos közhasznú beruházás megvalósítása is a nevükhöz fűződik, gondoljunk csak az erdei tornapályájára, vagy azokra a karitatív programokra, amelyeket az itt csapatépítésben résztvevő cégek által végez el. A 4 Évszak – Palóc Bistorantban nem csak a palóc konyhával ismerkedhetnek meg a turisták, de a kiváló mátrai borokkal is, itt van mód esküvők és családi események megrendezésére is.

A 2019. szeptemberében nyitott 4 Évszak Hegyihotel szarvasokra néző szobáival immáron a Mátrába érkező turisták és céges csoportok kedvenc hegyvidéki szálláshelyévé vált.

Elérhetőség:

Web: www.4evszak.hu/

Tel: +36 20 449 4444

Cím: 3232 Mátrafüred, Parádi út 8.

Szórakozni vagy kikapcsolódni szeretne? Kérjen egy ajánlatot!

pl.: +3630/123-4567

További információk

Elhelyezkedés

Hegyvidéki

Ellátás

All inclusive

Megye választás

Heves megye

Város

Mátrafüred

Szépkártya elfogadás

K&H, MKB, OTP

Csapatépítő helyszín:

Igen

Kategória választás

Csapatépítő helyszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4 ÉVSZAK High-Tech Sportok Bázisa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük